Blog

 1. Little Happy Surprise

  Little Happy Surprise

  Oprettet d. | 5 kommentar(er)

  Det her har jeg glædet mig som et lille barn til. Det her er som chokolade for et barn - og mig. Jeg elsker chokolade. Garn, kaffe og chokolade er vejen til mit hjerte.

  Little Happy Surprise - din LittleHappyCrochetBoxOfTheMonth

   

  Der skulle have været truthorn og balloner. Men sådan blev det ikke.

  Jeg har brugt de sidste mange uger på at planlægge. Jeg har tegnet, hæklet, designet, bestilt - og talt i telefon. Mest af alt, talt i telefon. Der er et bump på vejen, og åbenbart et stort bump som ikke er sådan lige at køre over. Vi tager en omvej for jeg vil så gerne igang. Jeg vil så gerne vise jer hvad jeg har arbejdet på de sidste mange måneder.

   

  En månedskasse. En abonnements-månedskasse. Lyder det ikke godt? Og spændende? Din helt egen LittleHappyCrochetBoxOfTheMonth. Leveret lige til dig hver måned, fyldt med hemmeligheder og overraskelser. 

   

   

   

   

   

  Abonnementskassen kommer til salg i webshoppen FORHÅBENTLIG lige om lidt. Men mens vi venter, introducere jeg introkassen. Introkassen er dig som vil prøve at se hvad Little Happy Surprise går ud på, helt uden at binde dig til et abonnement. Introkassen den helt samme kasse, leveret til dig med måneds udvalgte projekt(er). Introkassen koster normalt 149kr. men mens vi venter på at abonnementsløsningen går i orden, så kan du købe introkassen til 129kr. - den samme pris som abonnementskassen kommer til at koste.

   

  Du finder introkassen lige her

  Bestil kassen inden søndag den 1. oktober og du er sikker på at du vil modtage en af kasserne, der sendes ud i uge 40. Derefter er det så længe lager haves.

   


  Little Happy Surprise - din din LittleHappyCrochetBoxOfTheMonth

   

  Elsker du også overraskelser? Så er Little Happy Surprise lige noget for dig!

  En månedskasse leveret til dig hver måned, fyldt med skønne projekter lige til at gå i gang med. 

   

  Dette får du med et Little Happy Surprise - abonnement:

  • En Little Happy Surprise kasse hver måned, leveret lige til døren.
  • Kassen er fyldt med lækkert garn til månedens udvalgte projekt(er).
  • Opskrifter og vejledninger, så du bare kan gå i gang, når du har lyst.
  • Månedskassen indeholder altid en gave til dig.
  • Et abonnement du kan opsige når som helst.

   

  Lyder det godt? Lyder det som noget for dig?

  Hov, glemte jeg at nævne, at jeg også inviterer spændende hækledesignere ind fra tid til anden? 

   

  .

  Skriv en kommentar

 2. Lidt om mig + Hobbii

  Lidt om mig + Hobbii

  Oprettet d.

  Kender I Hobbii? Med alle de fantastiske garner og tilbehør. 

   

  Hobbii spurgte om de måtte stille mig nogle spørgsmål til deres nye blog-side. Hvis I har lyst til at vide lidt mere om mig - f.eks. om hvad jeg har på tegnebrættet lige nu, hvad mit første hækle-projekt var eller hvem jeg hækler til, så kan I læse meget mere her

   

  Og nu I er over hos Hobbii, så syntes jeg altså at I skal tage et kig på deres eget nye garn. Det ser helt vildt spændende ud!

  Jeg tror godt at jeg kunne falde for deres Rainbow cotton eller deres nye Luxus macaroni

   

  .

  Skriv en kommentar

 3. HAPPY ME

  HAPPY ME

  Oprettet d.

   

  Idag er en særlig god dag. Ikke kun fordi, det er fredag. Ikke kun fordi, jeg har fødselsdag idag. Og heller ikke kun fordi, jeg har fået ny webshop. Mest af alt er det en særlig god dag fordi, jeg har alle jer skønne følgere.

   

  Jeg tænker at vi skal fejre det. Os allesammen!

   

  Jeg har arbejdet hårdt den sidste måned - og det er derfor at der har været lidt stille på alle mine sider. 

  Arbejdet hårdt på at få den nye webshop op, og få flyttet alle mine produkter. Men nu er den klar, og jeg er glad.

  Og hey, hvad siger I til den? Kan I lide den?

   

  Små 36 år gammel. Kalenderen siger at jeg har fødselsdag idag. 

  Hele året igennem gør jeg et meget stort nummer ud af, at jeg har fødselsdag den 25. August. På selve dagen betyder det nu ikke så  meget, og rent faktisk bryder jeg ikke om den store opmærksomhed.

  Om ikke andet, så kan vi da ihvertfald benytte min fødselsdag til at smide en god omgang rabat afsted til alle jer. Plot koden "HAPPYME" ind i kupon feltet, og nyd 30% på alt i shoppen - hækleopskrifter, garn, bøger og tilbehør. Mangler du at få fyldt lidt op på lageret, så er det i weekenden at du skal komme forbi og shoppe. Tilbuddet gælder til og med søndag d. 3. September.

   

  En masse nye følgere er kommet med på mine sociale medier. Og det er helt klart alle jer, der gør Instagram et fantastisk sted at være. 

  Det er igennem alle jeres likes og kommentarer at min side er fuld af liv - måske ikke lige den sidste tid, hvor der har været rungende stilhed, men ellers ....

   

  Min gamle blog og webshop har lige rundet 4 mio. besøg. 4 MILLIONER - det er saftsusme mange besøg. Hold nu op, hvor er jeg stolt! 

  Tænk engang - jeg er altså bare lille mig!!

   

  Jeg er glad og taknemmelig. For hver og én af jer!

  Hop over på min instagram eller facebook side og tag del i en god omgang fejring af fødselsdag, ny webshop, en hulans masse følgere hey, det er fredag! Der er lidt af hvert i pulljen, og måske noget for jer alle sammen.

   

   

   

   

  Skriv en kommentar