HAPPY ME

Oprettet d.

HAPPY ME

Idag er en særlig god dag. Ikke kun fordi, det er fredag. Ikke kun fordi, jeg har fødselsdag idag. Og heller ikke kun fordi, jeg har fået ny webshop. Mest af alt er det en særlig god dag fordi, jeg har alle jer skønne følgere.

 

Jeg tænker at vi skal fejre det. Os allesammen!

 

Jeg har arbejdet hårdt den sidste måned - og det er derfor at der har været lidt stille på alle mine sider. 

Arbejdet hårdt på at få den nye webshop op, og få flyttet alle mine produkter. Men nu er den klar, og jeg er glad.

Og hey, hvad siger I til den? Kan I lide den?

 

Små 36 år gammel. Kalenderen siger at jeg har fødselsdag idag. 

Hele året igennem gør jeg et meget stort nummer ud af, at jeg har fødselsdag den 25. August. På selve dagen betyder det nu ikke så  meget, og rent faktisk bryder jeg ikke om den store opmærksomhed.

Om ikke andet, så kan vi da ihvertfald benytte min fødselsdag til at smide en god omgang rabat afsted til alle jer. Plot koden "HAPPYME" ind i kupon feltet, og nyd 30% på alt i shoppen - hækleopskrifter, garn, bøger og tilbehør. Mangler du at få fyldt lidt op på lageret, så er det i weekenden at du skal komme forbi og shoppe. Tilbuddet gælder til og med søndag d. 3. September.

 

En masse nye følgere er kommet med på mine sociale medier. Og det er helt klart alle jer, der gør Instagram et fantastisk sted at være. 

Det er igennem alle jeres likes og kommentarer at min side er fuld af liv - måske ikke lige den sidste tid, hvor der har været rungende stilhed, men ellers ....

 

Min gamle blog og webshop har lige rundet 4 mio. besøg. 4 MILLIONER - det er saftsusme mange besøg. Hold nu op, hvor er jeg stolt! 

Tænk engang - jeg er altså bare lille mig!!

 

Jeg er glad og taknemmelig. For hver og én af jer!

Hop over på min instagram eller facebook side og tag del i en god omgang fejring af fødselsdag, ny webshop, en hulans masse følgere hey, det er fredag! Der er lidt af hvert i pulljen, og måske noget for jer alle sammen.

 

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar