Jeg skylder jer....

Oprettet d.

Jeg skylder jer....

... Ord. Tanker. Et indblik. En forklaring. Svar. Indsigt.

Jeg har holdt det hen. Måske behøvede jeg ikke. Lige om lidt bliver det jo godt igen. Det har været svært. Det er stadig svært.

Erkendelse. Erkendelse. Erkendelse. Jeg har måtte erkende, at jeg ikke står sikkert. Mine fødder er ikke længere solidt plantet på jorden. Det har de ikke været meget længe. Jeg vakler. Jeg kæmper. Jeg kæmper stadig.

 

2018. Mit, uden tvivl, hårdeste år. Og jeg er ikke igennem, så langt fra. En gang imellem ser jeg lys. Måske det lysner op nu. Snart. Jeg ved det ikke. Jeg prøver ikke at gennempresse det. Det har ihvertfald ikke virket for mig indtil nu. Jeg prøver noget andet. Jeg sunder mig. Jeg slikker mine sår. Jeg prøver at rejse mig stille og forsigtig. Jeg prøver ikke at falde igen. Jeg prøver at finde tilbage til mig. Den jeg var. Jeg vil være glad igen. Jeg vil hækle igen. Men af lyst og ikke af pligt.

 

2018. Mit hårdeste år. Et år fyldt med pres, kamp og kaos. Et år fyldt med sygdom. Et år fyldt med usikkerhed. 2018 - mit hårdeste år.

For 2 år siden faldt min far om af hjertestop. 4-dobbelt bypass. Koma. Intensiv. 3 måneders hospitalsindlæggelse. 2 års kamp for at komme tilbage til livet. Til hverdagen. Til glæden. Det var hårdt. For alle. Hele familien. Vi har stået sammen. Alt er det samme også langt fra. Udefra ligner det sig selv, men det er det ikke. Alle skal lære hinanden at kende på ny. Det der før var trygt er nu noget andet. Trygheden skal findes andre steder. I andre mennesker.

2018. Jeg begyndte at kende min far igen. Han kiggede frem en gang imellem. Han gled også væk igen. Men jeg kunne se ham. Lidt sløret, men han var der.

2018. Kræft i spiserøret. Kemo. Vægttab. Rigshospitalet - mit efterhånden andet hjem. Indlæggelse. Operation. Far, du har været igennem nok nu. Det har vi alle.

 

Min far. Stærkere end din far, - eller det var han. Han var supermand, i hvertfald i mine øjne. I min far har jeg mødt styrke og hjertevarme. Stolthed og ære. Glæde og omsorg. Han har altid været der, altid støttet mig og altid troet på mig. Jeg savner min far. 

Han er her stadig, og det er jeg så evigt taknemmelig for. Han er ikke den samme længere, men jeg håber og tror på, at han lige så stille vender mere og mere tilbage til den han var. Og hvis ikke, så tager jeg ham som han er idag. Min far. Stadig supermand. Stadig stærkere end din far.

 

Jeg lukker ned. Ikke helt, men nok til at jeg kan få luft. At jeg kan rejse mig uden pres. Jeg fjerner den enorme sorte sky af dårlig samvittighed, der hænger over mit hoved. Dårlig samvittighed over ikke at levere. Ikke at leve op til mine egne værdier. Ikke at leve op til mit navn. Både mit eget navn, men helt klart også det navn, jeg har skabt i mit firma. Little Happy Crochet.

Jeg har arbejdet hårdt. Jeg har brugt oceaner af timer. Jeg er så ked af, at se det smuldrer. Jeg er så ked af, at jeg ikke kan holde sammen på det. Jeg er så ked af, at jeg det sidste år har været så langt fra, hvad jeg tror på. Hvem jeg er. Little Happy Crochet. Det er mig. Det er mit. Det er mig, som person. Men det har det ikke været længe.

Little Happy Crochet bygger på personlighed og fællesskab. Nærvær. Glæde til garn. Glæde til at skabe. Glæde til at dele. Glæde til at inspirere og blive inspireret. 

Jeg lukke ned. Ikke helt og kun for en stund. Jeg vender tilbage, og forhåbentligt lige om lidt.

 

Tak fordi du læste med.

Med ønske om en glædelig jul - helst fyldt med garn og nærvær. Sammen med de mennesker, der gør dig aller mest glad.

/Tine Nielsen

Little Happy Crochet

 


Kommentar(er) 13

 • Tine Paterson
  Tine Paterson

  Little Happy Crochet er i den grad stadig nær hjemme hos mig i de opskrifter jeg har købt for et par år siden! Jeg glæder mig til alle dine nye kreativiteter NÅR du har fundet luft og tid igen. God bedring til dig og dine nærmeste.

  Svar

 • Rikke Mathiasen
  Rikke Mathiasen

  Så flot at du har overskuddet til at fortælle om din hårde kamp sammen med din far og familie. Husk at give dig al den tid du og i behøver, er sikker på at den dag du igen er helt klar er vi alle her til fortsat at følge dig. De bedste tanker til dig og dine❤️

  Svar

 • Vibeke Schmidt
  Vibeke Schmidt

  Kære Tine. Jeg sender varme tanker og kram. Håber du/I må få en dejlig jul og et lykkebringende Nytår. De allerbedste ønsker sender jeg. 🤗

  Svar

 • Mathilde
  Mathilde

  Tak for mange timers glæde og inspiration fra dine kreationer. Jeg håber, du og din familie snart kommer til hægterne igen. Pas på jer selv - intet er vigtigere end familie. God jul.

  Svar

 • Susanne Østerlid
  Susanne Østerlid

  Kære Tine. Det gør mig ondt at høre. Godt, at du hænger i. Godt, at du ikke er for stærk. Godt at du rækker ud. Du lever præcis op til at komme igennem det her. Tak for at dele. Mvh Sus

  Svar

 • Annie Holgaard
  Annie Holgaard

  Jeg sender dig al den bedste karma, og håber du finder en version af dig selv som du kan kende og vil holde af. Masser af kærlighed til dig, og pøj pøj på din rejse tilbage til \"dig\" 🙏❤

  Svar

 • Lone
  Lone

  Kære Tine Ønsker dig alt det bedste i fremtiden. Hvor er det stærkt, at du siger stop til nogen af dine ting, for at passe på dig selv. Vi kan ikke alt og må priotere hvad vi har energi til, her og nu. Du skal nok finde glæden og overskuet igen. Vil ønske dig og din familie, en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår ❤️ (Lyt til DIT hjerte og vend tilbage når du er HELT klar ❤️❤️)

  Svar

 • Katja Hundewadt
  Katja Hundewadt

  Kære Tine ❣️ Mit hjerte bløder og mine øjne flyder over med tårer. Jeg er ked af at læse om din fars situation og om, hvad det gør ved dig. Fædre er en piges bedste ven - hendes første \'kæreste\' og drømmemand ❣️ Har været i dine sko - min far er her bare ikke længere. Giv din far et kæmpe knus, glæd dig over alle jeres stunder, specielt når han kikker frem. Hav en skøn jul, pas på dig selv og slap af. Vi elsker din blog og ikke mindst little happy croshet. Vi er her lige bag dig, også når du endelig finder helt ud af tunnellen. Vi har din ryg og ønsker du finder helt hjem igen 💞

  Svar

 • Mette
  Mette

  Kære Tine. Et hårdt år, håber du kan rejse dig igen, familien kan rejse sig igen. Det er aldrig let når ens nærmeste bliver ramt af sygdom, det tager på alle :/ Jeg håber og ønsker for dig dit 2019 bliver bedre. Og vil håbe Little Happy Crochet kommer tilbage. Jeg er vild med din hækling, du er en stor inspiration ❤️ Mange positive tanker herfra.

  Svar

 • Mari
  Mari

  Tine - for et lurt valg du gjør. Hold ut, pust med magen og vern om de som står deg nærmest. Det er det viktigste i livet. Klem dem. Vær der med hjertet. Det tar stor plass for et hjerte å være der du er nå, prosjektene kan vente. God jul til deg også, og takk for at du er så tøff og deler usensurert fra hjertet

  Svar

 • Lykke
  Lykke

  Kære dig Håber alt det bedste for dig og din familie Håber I - trods alt - får en god jul, og at 2019 bliver dit og familien år

  Svar

 • Annette Haaning
  Annette Haaning

  Hej Tine,tak for alle de skønne timer jeg har haft med mine kasser,håber du og din familie får et godt år,næste år.Jeg er klar igen ,når du er,bare tag dig tid.

  Svar

 • Tine
  Tine

  Selv tak for nogle dejlige kasser fyldt med inspiration og mange timers spændende hækling. Tag dig tid til at sunde dig. Vi er her stadig, når du bliver klar igen. Glædelig jul til dig og dine også.

  Svar

Skriv din kommentar