Little Happy Surprise

Oprettet d.

Little Happy Surprise

Det her har jeg glædet mig som et lille barn til. Det her er som chokolade for et barn - og mig. Jeg elsker chokolade. Garn, kaffe og chokolade er vejen til mit hjerte.

Little Happy Surprise - din LittleHappyCrochetBoxOfTheMonth

 

Der skulle have været truthorn og balloner. Men sådan blev det ikke.

Jeg har brugt de sidste mange uger på at planlægge. Jeg har tegnet, hæklet, designet, bestilt - og talt i telefon. Mest af alt, talt i telefon. Der er et bump på vejen, og åbenbart et stort bump som ikke er sådan lige at køre over. Vi tager en omvej for jeg vil så gerne igang. Jeg vil så gerne vise jer hvad jeg har arbejdet på de sidste mange måneder.

 

En månedskasse. En abonnements-månedskasse. Lyder det ikke godt? Og spændende? Din helt egen LittleHappyCrochetBoxOfTheMonth. Leveret lige til dig hver måned, fyldt med hemmeligheder og overraskelser. 

 

 

 

 

 

Abonnementskassen kommer til salg i webshoppen FORHÅBENTLIG lige om lidt. Men mens vi venter, introducere jeg introkassen. Introkassen er dig som vil prøve at se hvad Little Happy Surprise går ud på, helt uden at binde dig til et abonnement. Introkassen den helt samme kasse, leveret til dig med måneds udvalgte projekt(er). Introkassen koster normalt 149kr. men mens vi venter på at abonnementsløsningen går i orden, så kan du købe introkassen til 129kr. - den samme pris som abonnementskassen kommer til at koste.

 

Du finder introkassen lige her

Bestil kassen inden søndag den 1. oktober og du er sikker på at du vil modtage en af kasserne, der sendes ud i uge 40. Derefter er det så længe lager haves.

 


Little Happy Surprise - din din LittleHappyCrochetBoxOfTheMonth

 

Elsker du også overraskelser? Så er Little Happy Surprise lige noget for dig!

En månedskasse leveret til dig hver måned, fyldt med skønne projekter lige til at gå i gang med. 

 

Dette får du med et Little Happy Surprise - abonnement:

 • En Little Happy Surprise kasse hver måned, leveret lige til døren.
 • Kassen er fyldt med lækkert garn til månedens udvalgte projekt(er).
 • Opskrifter og vejledninger, så du bare kan gå i gang, når du har lyst.
 • Månedskassen indeholder altid en gave til dig.
 • Et abonnement du kan opsige når som helst.

 

Lyder det godt? Lyder det som noget for dig?

Hov, glemte jeg at nævne, at jeg også inviterer spændende hækledesignere ind fra tid til anden? 


Kommentar(er) 5

 • Monica Rosendal
  Monica Rosendal http://monicakasandrasblog.blogspot.dk/

  Findes der noget billed eksempel på hvad en kasse indeholder? På forhånd tak Monica

  Svar

 • Solveig
  Solveig

  Jeg har bestilt en surprise hæklepakke og venter stadigvæk her en uge efter pengene blev trukket, så må indrømme at jeg er skuffet over servicen. Jeg har også mailet med jer men uden resultat.

  Svar

 • Camilla Brodam
  Camilla Brodam

  Æææææv der var jeg for langsom. Hvornår kommer der mon nye introkasser? Jeg vil så gerne prøve...

  Svar

 • Lene Justesen
  Lene Justesen

  Tak tak tak ❤️ Min søndag blev bare så meget bedre da jeg kunne hente min oktober surprice 😊 og jeg blev ikke skuffet. Det er en super fed ide og jeg er allerede afhængig. Det i pakken er også bare så lækkert. Så jeg måtte bare ud med min glæde over min kasse 🤗 god søndag

  Svar

Skriv din kommentar